Anslagstavla

Detta är tänkt att fungera för koloniföreningens medlemmar som en anslagstavla om diverse saker t.ex.:

 • vill du sälja något
 • vill du byta växter med någon
 • behöver du låna ett särskilt verktyg
 • eller vill du kanske tipsa om något kolonirelaterat

Skriv en kommentar med kommentarsfunktionen som ditt ”anslag” glöm inte kontaktuppgifter om du vill att man ska kunna nå dig enkelt.

OBS: Tänk på att de nyaste anslagen ligger längst ner på sidan då de hamnar i kronologisk ordning.

Annons

6 kommentarer på “Anslagstavla

 1. Vi letar efter en kolonistuga och helst i ert område, där vi ofta promenerar för det är det trevligaste i hela Malmötrakten! Tillträde nu eller senare, vi är flexibla. Vi har allt klart för en snabb affär.
  Ska ni sälja eller vet någon granne med sådana funderingar? Ring oss på telefon 070-6396005 eller maila till blomqvistlena@hotmail.com så får vi diskutera!
  Mvh
  Lena Blomqvist och Johan Sörensen

 2. Hej
  Vår familj, två vuxna och två barn i åldern 1 respektive 4 år är intresserade av kolonistuga i just ert område. De gånger vi promenerat där så slås vi av hur härligt, grönt och lugnt det är. Vi har även ett stort intresse av att odla och vår balkong i Rörsjöstaden räcker inte till. Är det någon som är intresserade av att sälja så tveka inte att kontakta oss. På antingen carina_persson@hotmail.com eller 0739-778133.
  Vänligen
  Carina och Thomas

 3. Hej, vi söker uppställningsplats för några bisamhällen. Är någon intresserad av att hyra/låna ut några kvadratmeter av sitt område till en 3-4 bikupor, hör gärna av er.
  Mvh
  Per

 4. Hej 🌻
  Min dotter (16 år) och jag (53 år) är intresserade av kolonistuga i ert område. Vi bor I Segevång och har i 13 år haft odlingslot i Östra koloniområdet. Är det någon som är intresserade av att sälja så tveka inte att kontakta oss.
  Gittekaya@hotmail.com eller 0700920964.
  Gitte och Sarah 🙂

 5. Hej!
  Jag och min sambo söker en kolonistuga i ert område. Vi bor i lägenhet i Malmö men har inte balkong och önskar att kunna odla samt ha ett ställe som vi kan åka till och vara ute. Om det är någon som är intresserad av att sälja så kan ni kontakta oss på:
  rydenkajsa@hotmail.com eller 0738440771.
  Vänligen
  Kajsa och Anton 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s